40. Імплантація зубів: де краще?

Обмірковуючи питання - де краще встановлювати зубні імплантати, потрібно визначитися з вибором сучасної стоматологічної клініки, яка має хорошу репутацію.

Важливо вибрати саме сучасну клініку, оскільки технологічне оснащення та методики, що застосовуються у ній, дадуть впевненість, що послуги будуть надані професійно, безболісно і з найвищим рівнем комфорту.

Наступне важливе питання - вибір системи імплантатів, який буде заснований на індивідуальних показаннях і протипоказаннях з урахуванням віку, стану здоров’я, клінічної картини і шкідливих звичок. Відомі компанії-виробники систем дентальних імплантатів, які добре зарекомендували себе на ринку завдяки якості своєї продукції, співпрацюють лише з ліцензованими стоматологічними клініками. Тому важливо переконатися, що обрана клініка має всі необхідні ліцензії та сертифікати на здійснення медичної практики. Також, лише наявність всіх необхідних документів дає право на гарантії , у тому числі на встановлені імплантати, інакше гарантії будуть недійсними.

Підготовчий етап перед імплантацією зубів дуже важливий. Тому наявність у клініці відповідного оснащення для проведення точної і якісної діагностики та всіх маніпуляцій, першочергова необхідність. Технології знеболювання, що використовуються у клініці, також вкрай важливі для комфортного проведення процедури імплантації зубів.

На успішність імплантації безумовно впливає кваліфікація та досвід фахівця, якість самого імплантата, а також відповідальність пацієнта, який повинен дотримуватися усіх рекомендацій лікаря.

Практично всі імплантати виготовляються з титану, але для більшої результативності та остеоінтеграції (приживлення імплантату), виробники удосконалюють свої системи спеціальними покриттями поверхонь імплантату та фізіологічними формами. Найбільш вдало підібраний вид імплантату, згідно з клінічною картиною пацієнта, також стане необхідною складовою на шляху до успішної імплантації. У подальшому це дасть змогу імплантату прослужити своєму власнику все життя.

Інші статті