31. Імплантація переднього зуба

Втрата переднього зуба тягне за собою не тільки порушення естетичної складової посмішки, але і психологічні зміни.

Людина не може жити звичайним життям, так як відчуває дискомфорт при прийомі їжі, не може посміхатися як раніше, відповідно буде уникати звичного темпу життя і спілкування. Але сучасна стоматологія має рішення і цієї проблеми.

Дентальна імплантація допоможе відновити естетичну і функціональну складову зубного ряду в максимально швидкі терміни і без шкоди для сусідніх здорових зубів (на відміну від протезування зубів).

Передні зуби не виконують жувальну функцію, тому для відновлення зубів в зоні посмішки використовуються спеціальні імплантати, які більше підходять для дотримання всіх естетичних особливостей. Також в максимально короткі терміни проводиться встановлення тимчасової коронки на імплантат, щоб пацієнт відчував себе комфортно протягом усього терміну імплантації.

Імплантація передніх зубів передбачає досягнення максимальної естетики зі збереженням обсягу кісткової тканини, мінімальним травмуванням тканин ясен і коротким терміном приживлення.

Для дотримання усіх вимог естетики в дентальній імплантації зубів в зоні посмішки використовуються імплантати невеликого діаметра, які забезпечать надійність з мінімальною травматичністю для оточуючих тканин. Крім специфічного діаметра, такі імплантати мають особливу конструкцію, різьблення і покриття. Склад покриття сприяє поліпшенню процесу відновлення кістки.

Крім дентального імплантату, що замінює корінь зуба, важливу роль відіграє якість коронки, яка встановлюється на імплантат. Під час посмішки штучний зуб повинен виглядати природньо, не відрізняючись від інших. Щоб досягти такого результату потрібно звертатися тільки до фахівців, які використовують імплантати і коронки високої якості. Матеріал з якого виготовляється коронка має велике значення. Наприклад, суцільнокерамічна коронка буде виглядати набагато природніше ніж металокерамічна. Також будуть усунені такі можливі дефекти, як оголений металевий обід біля ясен або металева конструкція, що на світлі просвічується через кераміку.

Інші статті