58. Естетична стоматологія у Харкові

Якщо завдання класичної стоматології – лікування зубів та порожнини рота, то естетична стоматологія виправляє візуальні недоліки, формуючи ідеальну посмішку.

Нерідко ці напрями збігаються. Наприклад, при значних порушеннях прикусу, корекція потрібна не тільки з естетичної точки зору, але і для запобігання розвитку супутніх патологій.

Найбільш затребувані напрямки

  • Відбілювання зубів. Емаль легко вбирає деякі барвники з кави, тютюнового диму, червоних соків та вин. Щоб відновити природну білизну зубів, знадобиться лише 1–2 години.
  • Виправлення прикусу. Більшість людей мають хоча б невеликі відхилення від оптимального положення зубів. У тих випадках, коли це серйозна естетична проблема, на допомогу приходять брекети та інші аналогічні засоби. Існують варіанти корекції для будь-якого віку – від 3-х років до глибокої старості.
  • Імплантація зубів. Штучний зуб нічим не відрізняється від справжнього. Коронку зможе відрізнити тільки стоматолог під час огляду, а титановий корінь надійно вростає у щелепну кістку.
  • Корекція та відновлення форми зубів. Це і повні коронки, які відтворюють сильно зруйновані зуби, і вініри чи люмініри, що замінюють лише передню стінку.

Пломбування зубів

У багатьох випадках колір пломби впливає на вигляд зуба — на ньому може з’явитися сіра або біла пляма. Особливо добре це помітно на тонких передніх зубах. Щоб такого не сталося, створюються спеціальні вкладки з матеріалів потрібного кольору, з певною світлопропускною здатністю. За своїми характеристиками вони практично ідентичні зубній емалі, і таким чином запломбований зуб нічим не відрізнятиметься від здорових зубів.

Звертайтесь до професіоналів!

Естетична стоматологія у Харкові – це вирішення будь-яких питань, пов’язаних зі здоров’ям чи зовнішнім виглядом зубів у дорослих та дітей. Професіоналізм – це швидке усунення патології. А також гарантія того, що отриманий ефект буде прогнозованим, тривалим та максимально комфортним.

Фахівці клініки забезпечують комплексний підхід, що включає постановку точного діагнозу, з’ясування причин виникнення патології, використання знань та умінь кращого фахівця в кожному конкретному випадку, вичерпні рекомендації щодо догляду за зубами, харчування та інших важливих питань.

Інші статті